TRIPLE-S LINK STUFF TWITTER INSTAGRAM FACEBOOK FOLLOW BACK
Assalamualaikum!

Just a normal human name Siti Sarah Sophia #TRIPLE-S. Nothing much. Nothing special. 15. #SMKDJ #DJians #BLINKERS

Tagboard!


My Post


Thanks Bear

Photobucket
Layout Designer
♥gadis Prety
Others:



PT3 - First day
Entry updated on Monday, 13 October 2014
Entry got 0 comments | Fly to top :3

Ah! Lega, alhamdulillah! 2 subjek dah lepas - BM and Math. Tinggal empat lagi subjek. At least, sedikit beban dari 2 subjek tu dah hilang.

BM... Memang tadi tak cukup masa and dapat instinct, salah format walaupun instinct lagi satu kata betul. (kau ada berapa nstinct daa...)

Math, Triple S tak nak harap tinggi-tinggi. Sebab masa trial, Triple S rasa dah buat yang terbaik punya sebab dapat jawab banyak soalan. Tup tup dapat keputusan, naik 4 markah dari dulu je. Frust menonggeng tapi tak tunjuk kat sesiapa. Simpan dalam hati je... Sejam sebelum start paper Math, Puan Wong kata senang. Yalah, senang bagi dialah sebab dia cikgu. :/ Bila buat, hmm... Okeylah... Ada canlah kot. Tapi tak nak harap sangat. Nanti frust menonggeng lagi. (Ilya yang takut pun boleh kata, maybe boleh dapat A huhu)

Okeylah. Cau cau. Penat badan, kepala otak buat Math tadi. Tata~

Triple S

Post a Comment

Done read my entry? Wanna comment? My pleasure...