TRIPLE-S LINK STUFF TWITTER INSTAGRAM FACEBOOK FOLLOW BACK
Assalamualaikum!

Just a normal human name Siti Sarah Sophia #TRIPLE-S. Nothing much. Nothing special. 15. #SMKDJ #DJians #BLINKERS

Tagboard!


My Post


Thanks Bear

Photobucket
Layout Designer
♥gadis Prety
Others:



"Saya lega untuk awak." - Fatin Farzana
Entry updated on Tuesday, 19 August 2014
Entry got 0 comments | Fly to top :3

:') :') :')

Bila nama Fatin memang dah jadi sebahagian tajuk, that means Triple S betul-betul terharu. Yeah... SAYA LEGA UNTUK AWAK... Itu ayat dari Fatin for me! Haha.

Taklah... Sebab minggu lepas, hari Jumaat Triple S dan Fatin tunggu ibu bapa masing-masing di luar sekolah. Masa tu, macam-macamlah yang kami borakkan. Then, entah macam mana, masuk part markah BI untuk ujian mendengar. You know... Untuk form 3 PT3 whatever !@#$%^&* tu. Haha... Triple S beritahu Fatin, kelas Triple S - 3 Angsana the lowest is 17 marks. Bila Triple S beritahu perkara tu, Fatin dulu yang cakap...

"Oh! Baguslah! Saya lega untuk awak." - Fatin Farzana

I was like, kau tahu tak maksud terharu?! Haha. Yalah, Triple S tak sempat nak keluarkan kenyataan...

"At least saya dapat juga markah tinggi."

...Fatin dah cakap perkara tu dulu. Awh... Thanks, Fatin. :')

You know what, walaupun kita asyik terpisah kelas dari form 1 and form 2 lepas Cengal dibubarkan, kita tetap rapat an? And now, memang terpisah habislah kita sebab masuk form 3 je saya dah tak stay Cengal. Alhamdulillah, saya tetap dapat rasa persahabatan kita masih kukuh. :)

P/S: Tak tahulah apa akan jadi kalau saya pindah nanti...

Triple S

Labels: , , ,

Post a Comment

Done read my entry? Wanna comment? My pleasure...