TRIPLE-S LINK STUFF TWITTER INSTAGRAM FACEBOOK FOLLOW BACK
Assalamualaikum!

Just a normal human name Siti Sarah Sophia #TRIPLE-S. Nothing much. Nothing special. 15. #SMKDJ #DJians #BLINKERS

Tagboard!


My Post


Thanks Bear

Photobucket
Layout Designer
♥gadis Prety
Others:



Pening
Entry updated on Monday, 18 August 2014
Entry got 0 comments | Fly to top :3

Okey... Now... Triple S pening.
Okey, mesti ada yang macam - 

"Pening pun boleh buat entri?"
"Tipu ni..."

 And so on... Bagaimana Triple S tahu? Well, Triple S pun selalu kutuk orang macam tu kalau ada orang post status or tweet macam tu! ><
Tapi pening Triple S ni hadir bila Triple S bergerak. I mean, bergerak macam just gerakkan kepala! Sekarang ni Triple S memang betul-betul macam patung cendana. Hanya tangan yang bergerak untuk menaip. Mata bergerak untuk melihat. Hei... Mestilah! Dan mulut bergerak melayan lagu di YouTube ><
Bila Triple S gerakkan kepala, rasa macam laju sangat! Walau gerak tak sampai 1 cm, rasa macam berpusing-pusing naik roller coaster! (Jujur: Triple S tak pernah naik roller coaster)

Triple S rasa macam ni sebab baru lepas buka contact lense. Actualy, bukan sebab tu. Okey, mula-mula. Triple S pakai lense pergi sekolah hari ni. First time, weyh! Haha. Then, pukul 2 tadi buka sebab dah 8 jam. Memandangkan spek baru Triple S belum siap. Hari Rabu ni baru dapat, Triple S pakai spek lama dulu. Alahai... Power sekarang dah naik mendadak tapi pakai pula yang lama. Semuanya sebab terpaksa.
Sebab itulah jadi begini! Pening!

And yeah. Triple S tak boleh berlama depan komputer ni lagi. Triple S nak jaga mata. Pada umur 15 tahun ini, Triple S tidak mahu pecah rekod jadi buta pula. Huhu... Risau, risau. Ibu dan kakak dua orang di kedai spek pun risau dengan mata Triple S ni. Okeylah, tata.

P/S: Tidur! Haha

Triple S

Labels: , ,

Post a Comment

Done read my entry? Wanna comment? My pleasure...