TRIPLE-S LINK STUFF TWITTER INSTAGRAM FACEBOOK FOLLOW BACK
Assalamualaikum!

Just a normal human name Siti Sarah Sophia #TRIPLE-S. Nothing much. Nothing special. 15. #SMKDJ #DJians #BLINKERS

Tagboard!


My Post


Thanks Bear

Photobucket
Layout Designer
β™₯gadis Prety
Others:
β™₯ β™₯ β™₯



2015
Entry updated on Thursday, 31 December 2015
Entry got 0 comments | Fly to top :3

Beberapa jam lagi nak masuk tahun baru. So... happy new year guysss! πŸ˜„ But, well... thats not the point here...

Sepanjang tahun ni, macam-macam jadi...
Awalnya, Triple S masuk 4 Kempas. Sekelas dengan Farhana dan Aufa. Happy plus excited sebab dalam ramai-ramai kawan dalam satu geng kitorang ni, manusia 2 orang tu je yang Triple S tak pernah sekelas (sorry ayat cam... apa je kan haha) tapi seminggu je... πŸ˜‘ seminggu je kitorang sekelas. Cikgu tukarkan Triple S ke 4 Jati πŸ˜‘ I was like... seriously? Sepanjang sekolah kat DJ, waktu form 3 je Triple S tak de tukar-bubar kelas semua ni πŸ˜‘ dapatlah sekelas dengan Kaisah, Farisha, Chalyla (awalnya dia 4 Kempas juga) dan Husnina (budak baru bulan 2 masuk. Rasanya...)

Bla bla bla
Life goes on
Haha

Something happened...
Allah uji persahabatan kami dan... aduh susah nak terangkan. It hurts... tak naklah mention. Nanti air mata menitis :')

Tapi apa yang pasti, tahun 2015, tahun yang paling banyak dugaan dan cabarannya :) Oh ya, dengan few subjects baru such as accs (boleh coop lagi sebab pernah study jugak time form 2, form 3 dulu), econs and add maths. Oh my god... add maths... that subject is the thoughest one... I failed for every test and exams for that subject. ONLY FOR THAT SUBJECT 😒😭 nak drop, ibu tak bagi. Tuition lah jawabnya...

And about siri Teratai kat blog novel Triple S tu kan... Sorry to say, I have to stop. Triple S akan sambung after habis SPM? No promises... just... insyaAllah :) sebab sepanjang tahun ni, Triple S langsung tak online guna laptop. Yesss for the first time for such a long time... but once Triple S nak start post sambungan Teratai balik, it will be different. Triple S cadang nak rombak balik Teratai tapi non of it (yang Triple S sudah post) akan dibuang. Cuma Triple S akan tambah more conflicts and plots. And i'll try untuk habiskan until 3 Teratai SAHAJA. Lepas tu... jeng jeng jenggg. Rahsiaaaa hahahah sorry guys. Nanti-nanti hokkay?

Mirzan, M Holding, Diya, Diana, Deeann, Daniel, Hazeeq, and the thrown... Fuhhh. Macam-macam idea tapi terpaksa disejatkan dan hanya dicatat dalam buku nota. SPM guyssss 😭😭😭
And doakan penulisan Triple S bertambah baik? My writing is so bad 😭 I need a lot of practice. I need to improve myself.

'Till next time :)

Happy new year!

Triple S

Post a Comment

Done read my entry? Wanna comment? My pleasure...