TRIPLE-S LINK STUFF TWITTER INSTAGRAM FACEBOOK FOLLOW BACK
Assalamualaikum!

Just a normal human name Siti Sarah Sophia #TRIPLE-S. Nothing much. Nothing special. 15. #SMKDJ #DJians #BLINKERS

Tagboard!


My Post


Thanks Bear

Photobucket
Layout Designer
♥gadis Prety
Others:



"Saya Sayang Awak." - Nur Aufa
Entry updated on Tuesday, 14 October 2014
Entry got 3 comments | Fly to top :3

Tiba-tiba teringat nak buat entri ni.
Last week, Triple S ikut Aufa dan Kaisah pergi medan (medan selera). Diorang kata, lepas makan kat medan, nak pergi Inside Scoop pula. Aufa belanja katanya! Triple S ikut jelah. Lepas makan semua tu, pergilah Inside Scoop... Sampai Inside Scoop, written there, Close every Wednesday. (Yep, kitorang pergi hari Rabu) Terjerit tak puas hatilah Aufa. Haha. Triple S tak kisah. Tak ada rezekilah tu...
Kitorang pun patah balik pergi sekolah tapi sempat transit kat 7 Eleven dulu. Nak lepas gian tak dapat rasa aiskrim kat Inside Scoop, Aufa beli coklat. Nak belanja juga katanya! Kaisah ambil but not me. Triple S tak naklah susahkan Aufa walaupun tak seberapa.
Okey, okey. Dah melebih bercerita. Nak imbas balik masa on the way pergi medan...
Nak pergi medan, kena lintas jalan. Kitorang dah lintas yang first and now kitorang kat tengah jalan. Bukan exactly tengah jalan tapi yang ada tiang traffic light tu! Haa...
Masa tu, kitorang saling tukar cerita fasal ramai sakit sekarang ni. Musim sakit bla bla bla. Then, Triple S buka cerita fasal budak kelas Triple S, Amber, kena demam denggi. Aufa maybe tak dengar so dia tanya sekali lagi. And of course, I repeat.

"Huh, tak kisah pun pasal dia. Lantak dialah." - Aufa
Triple S senyum je. Triple S pun bagitahulah, dulu masa Triple S umur 4 tahun, Triple S pernah kena demam denggi.
"Nasib baik awak hidup lagi. Saya sayang awak." - Aufa
Terharu? Of course. Tapi macam biasa, Triple S senyum je.

Triple S memang sayang kawan-kawan Triple S tapi Triple S malu nak bagitahu. Triple S berani buat entri ni je sebab tak nampak muka. Haha.
Ada jugalah banyak kali Aufa kata 'I love you' kat Triple S tapi Triple S tak pernah balas.
Sorry, Aufa. Bukan sebab saya tak sayang awak, tapi saya malu.
:)
P/S: Jangan salah anggap pula bila masa entri ni! Tak sabar nak tunggu esok! PT3 habis, nak buat entri special esok! Jom study KHB & Agama!

Triple S

Labels: , ,

Blogger Nurul Syifa said...

So sweet! Semua kawan akak baik. Not like me.

 
Blogger Siti Sarah Sophia said...

Tak semua kawan akak macam Aufa. Ada juga yang backstabb akak.
Nurul masih muda. Banyak lagi belum dilalui. Akak pun. Satu hari nanti, Nurul akan jumpa juga kawan yang Nurul nak. ^_^ InsyaAllah...

 
Blogger n u r k a i s a h a t h i r a h said...

awwww

 

Post a Comment

Done read my entry? Wanna comment? My pleasure...