TRIPLE-S LINK STUFF TWITTER INSTAGRAM FACEBOOK FOLLOW BACK
Assalamualaikum!

Just a normal human name Siti Sarah Sophia #TRIPLE-S. Nothing much. Nothing special. 15. #SMKDJ #DJians #BLINKERS

Tagboard!


My Post


Thanks Bear

Photobucket
Layout Designer
♥gadis Prety
Others:



Seminar Novelistar Remaja : PREPARATION
Entry updated on Friday, 28 February 2014
Entry got 0 comments | Fly to top :3

Firstly, weyh! First time buat entri guna phone! *jakun*
Anyway, back to topic. Yeah... Tengah prepare nak pergi Seminar Novelistar Remaja. Ya Allah! Rasanya cepat betul masa berlalu! (penipuan yang jelas lagi nyata) Nasib baik tak terkejar nak beli barang-barang yang diperlukan.
Tahu tak, Triple S suruh ayah call Abang Fazla lepas dapat email pengesahan tapi ayah tak call-call! Sebab apa? Entahlah! Nak kata malu, I'm the one who suppose to shy! Ibu pun suruh. Then, last Friday Triple S suruh ibu callkan. Tahu apa jawapan ibu?
"Call lah sendiri! Belajar buat kerja sendiri. Jangan nak malu. Kena biasakan diri." - Ibu
Tak pasal-pasal kena 'khutbah Jumaat' pula. AlasaAlhamdulillah...
"Alaa... Ibu call lahkan... Demo, demo." - Triple S
"Banyaklah punya demo!" - Ibu.
Demonya satu je bu. Sekali je. Masa tu dah bagi tab yang sudag disavekan number Abang Fazla kat ibu. Boleh pulak time tu ibu tekan butang call! Triple S apa lagi, gelabah cepat-cepat cancel. Nasib baik tak berdering lagi. Lepas berdebat dengan ibu, akhirnya ibu mengalah. Yalah... Ibukan? Mana boleh buat anak lama-lama macam ni. >.< Tapi malangnya, Abang Fazla tak angkat. T.T Teringat yang hari tu hati Jumaat. Of course pergi solat Jumaat!
Dipendekkan cerita, Triple S hantar email je. 4 minit kemudian, Abang Fazla dah balas. Alhamdulillah... Settle.
Esoknya, pergi Jasema beli buku nota, pencil box and etc.
Triple S akan pakai peplum peach, shawl light blue (pinjam Farhana punya) and slack hitam. Hah... Siapa yang pergi, kalau jumpa sesorang yang pakai macam tu, Triple Slah tu!
Triple S

Labels: , , , ,

Post a Comment

Done read my entry? Wanna comment? My pleasure...