TRIPLE-S LINK STUFF TWITTER INSTAGRAM FACEBOOK FOLLOW BACK
Assalamualaikum!

Just a normal human name Siti Sarah Sophia #TRIPLE-S. Nothing much. Nothing special. 15. #SMKDJ #DJians #BLINKERS

Tagboard!


My Post


Thanks Bear

Photobucket
Layout Designer
♥gadis Prety
Others:



First Day Of School
Entry updated on Thursday, 2 January 2014
Entry got 2 comments | Fly to top :3

First day of school (FDOS) LOL.
Ingatkan nak snap picture tapi disebabkan keterujaan dan gementar untuk ke sekolah, terus terlupa. T_T By the way, Triple S nak cite about my first day of school.
Huh... *breath in* *breath out*
Yup, it's true. I'm in 3 Angsana... T_T Nasib baik ada Ilya. :3 Pagi tadi, pergi sekolah cek papan kenyataan, masa tu doa-doa, I'm in 3 Cengal. Cek, huh... Betullah, 3 Angsana. Redha jelah... Terus pergi kelas 3 Angsana at Blok C. Affandi & Haqiem infront of me when I'm on my way to class. Haqiem masuk 3 Batai. Affandi 3 Cengal. T_T
Masuk kelas, blur, terpinga-pinga. Nak duduk mana ni? Lantaklah... Main letak je beg. Nak cari Ilya, tak de dalam kelas. Beg Ilya? Tahun baru, mesti beg baru. Huhu... Actually, dah nampak botol air cam familliar je tapi Triple S buat bodoh. Tak ingat actually!
Dah letak beg, keluar kelas. Kebetulan, Ilya lalu. Terus Triple S tolak apek depan Triple S. Kebetulan, Ilya pun perasan Triple S. Apa lagi! Drama HINDUSTAN lah! :3
Triple S: Ilya!
Ilya: Sarah!
*pegang tangan*

Ilya tanya fasal tempat duduk. Betullah! Botol air yang macam familiar tu Ilya punya! :3 Terus tukar tempat. Borak-borak. Cite-cite tapi tak banyak. Dipendekkan cerita, kitorang diminta ke Pavilion untuk perhimpunan. Dah ready dah. Tahu dah ada perhimpunan hari ni. Serius mengantuk!

Triple S takut juga sebab cikgu sesi pagi macam tak suka sesi petang. Pagi-pagi lagi dah terbukti, okey! Buktinya, Puan Nurliza, guru berugas minggu ni hampir terlepas cakap panggil kitorang murid sesi petang! Oh, please! :P (maaf kalau melampau, hanya meluahkan rasa tidak puas hati)

Alhamdulillah, okey semuanya but kepala pening sebab dah lama cuti & dah dua tahun tak sekolah sesi pagi. Dua tahun di sesi petang. Anyway, sampai di sini sahajalah. :) Triple S pening. Maaf. :*

Aww... Miss this time!
Triple S yang sebelah kanan itu with Arrisya.
LOL. Tengok gambar ni memang lain dengan sekarang! >.<
Masa ni darjah 4. Ignore kain warna merah tu. Cantikkan? >.< Kelas kitorang ada buat persembahan untuk Hari Anugerah Cemerlang, that's why kena tukar kain. ;)

Triple S

Labels: , , ,

Blogger Anis snap said...

assalam .. b0leyh t0long ajar x .. camne nk edit kite nye blog , nk tkr nme ngn sebagainye ? :)

 
Blogger Siti Sarah Sophia said...

Waalaikumsalam... Kalau nak edit nama semua boleh senang je tapi kalau nak edit the whole blog, skin and the others, itu susah. InsyaAllah saya buat tuto or you can refer here:-

http://sayagadissederhana.blogspot.com

Saya refer blog Kak Esha untuk edit blog. ^_^

 

Post a Comment

Done read my entry? Wanna comment? My pleasure...