TRIPLE-S LINK STUFF TWITTER INSTAGRAM FACEBOOK FOLLOW BACK
Assalamualaikum!

Just a normal human name Siti Sarah Sophia #TRIPLE-S. Nothing much. Nothing special. 15. #SMKDJ #DJians #BLINKERS

Tagboard!


My Post


Thanks Bear

Photobucket
Layout Designer
♥gadis Prety
Others:



Happy Birthday, Aziq Danial!
Entry updated on Thursday, 2 January 2014
Entry got 0 comments | Fly to top :3

Kau jangan ingat, aku tak ingat kat kau tau! Kau sekolah kat mana ek? BU3 kan? Atau dah pindah? Anyway, how's school? Okey tak? Haha... Oh ya, ingat lagi tak KAK LONG? Hikhik. >.<
Serius, rindu dowh... Ingat lagi panggilan kau, ABANG LONG. Haha. Rasa kita ni dah macam taiko pulak. >.<
Serius aku taip ni, aku tak tahu nak ucapkan apa kat kau. HAPPY BIRTHDAY, AZIQ DANIAL! Atau kitorang panggil kau Abang Long masa kat kelas 6 Neptun. Hope kau tak lupa lagi kelas tu. ;) Aku rasa nak flashback time je! Nak ulang balik apa yang kita lalui kat 6 Neptun. Kat BU4. :/ How I wish...
Anyway, semoga panjang umur dan murahkan rezeki selalu. :) Aku tak pernah lupakan kau and lain-lain. Hope bahagialah kau ya? >.< Amacam life? (tak de soalan nak tanya ni... -_- ) Hope kau tak jadi macam remaja yang aku tengok liar kat FB and others. Hope kau jadi kau.
Erm... :/ Tak banyak aku nak ucapkan. Tak biasa sangat nak buat panjang ni. Apatah lagi, kau ni lelaki. :3
Oh ya, by the way, sorry tak dapat bagi kau any present. Jauh kot... :3 Kalau dekat pun, tak pasti lagi aku bagi ke tak. >.<
Apa-apapun, good luck in your life and everything. Semoga kau jadi apa yang kau nak. :) Aminn...
Facebook: Aziq Danial
Lain-lain, Triple S tak tahu.
This picture I take from Facebook. His profile picture actually.

P/S: Aziq, aku ada baca komen kat profile picture kau, serius kot! Ada orang kata kau GAY?! Yucks! Haha... >.< Muka jambu? LOL.

Triple S

Labels: ,

Post a Comment

Done read my entry? Wanna comment? My pleasure...