TRIPLE-S LINK STUFF TWITTER INSTAGRAM FACEBOOK FOLLOW BACK
Assalamualaikum!

Just a normal human name Siti Sarah Sophia #TRIPLE-S. Nothing much. Nothing special. 15. #SMKDJ #DJians #BLINKERS

Tagboard!


My Post


Thanks Bear

Photobucket
Layout Designer
♥gadis Prety
Others:



Need Help
Entry updated on Tuesday, 28 January 2014
Entry got 0 comments | Fly to top :3

I need help! Amboih! Start entry terus nak minta tolong! >.< But, seriously, I need help! Uwaaaa! Triple S nak buat borang request untuk diletakkan di blog. Yeah, borangnya dah siap but how to put into my blog?
Oops! Jangan fikir nak letak dalam blog Triple S yang ni pulak! Huh! Dalam mimpi jelah jawabnya! Triple S nak letak dalam blog novel Triple S. My idea, kalau ada yang rasa tidak puas hati dengan karya Triple S dan mahukan perubahan, boleh isi borang request and sent it to me! But! Yeah... Ada butnya okey! Triple S akan menapis idea kamu terlebih dahulu. Ehehehehehe. Over! >.<
But, ada satu lagi problem sekarang ni. :3 How to make the another button?! Uwaa!!! Anyone, please help me! Tiba-tiba rasa mahu minta tolong Kak Esha for help me but Kak Esha dah tak ambil sebarang order. Eceh! Tapi seriuslah wei! I need help! Anyone, please... Tolong buatkan button and put the borang request for me? Huhu...
Don't worry, I'll credit you! Or... Anything? I don't know... Hmm... Nak cari tuto at blog Kak Esha, tak de tuto nak letak button tulah pulak! WARGH!!! :P
Serious, I don't know why I feel this desperated! Sangat! *mata bulat* :P :3
P/S: Triple S berada di sekolah sekarang ni. lebih kurang 15 minit lagi sesi persekolahan sesi petang tamat and yeah, baliklah! And now I'm sitting at my mom's place. Tahulah aku duduk kat tempat ibu aku tapi jangan panggil aku cikgu! I'm just form 3 okay?! Takkan tak kenal aku?! Ada budak form 2 call me, 'cikgu'... T_T Am I look like a teacher for you? T.T

Triple S

Labels: , ,

Post a Comment

Done read my entry? Wanna comment? My pleasure...