TRIPLE-S LINK STUFF TWITTER INSTAGRAM FACEBOOK FOLLOW BACK
Assalamualaikum!

Just a normal human name Siti Sarah Sophia #TRIPLE-S. Nothing much. Nothing special. 15. #SMKDJ #DJians #BLINKERS

Tagboard!


My Post


Thanks Bear

Photobucket
Layout Designer
♥gadis Prety
Others:



Blog Ilya Kena Remove?!
Entry updated on Wednesday, 25 December 2013
Entry got 5 comments | Fly to top :3

What?! Blog Ilya kena remove?! Not again, man... Asal, dowh?
Sorry if kedengaran agak kasar because Triple S memang kasar. :P

Serius, kot! Asal kena remove?! Menurut Ilya, dulu dia ada blog juga tapi dah kena delete oleh Atuk Google. And now... Man... Asal? Kena lagi sekali?! Kalau macam tu, asal tak remove blg Triple S?! (jangan disebut... Kang kena, melalak tak berlagulah kau...) Okey, insaf... Huhu... Ingatkan lepas stalk blog Nina, nak stalk Ilya punya pulak. Tapi... Hish...

Nina, awak tahu fasal ni? Saya baru tahu hari ni! :o

P/S: Mesti ada sebab blog kena remove. Takkan tetibe jekan?

Triple S
Blogger Nina Amiera said...

la... saya ingat internet kt rumah saya ada problem

 
Blogger Nina Amiera said...

mcm mana la dia punya blog kena REMOVE???

 
Blogger Siti Sarah Sophia said...

Tulah pasal... Saya ada search, mungkin sebab apa benda tah. Join GA bagai. Tapi masalahnya, Ilya kan jarang on blog. -.-'

 
Blogger Ilya Ismail said...

Weh!!! Blog den ado lagi lah... tukar url je... ilyaismail.blogspot.com ..... nak letak zulaikhaismail sebenarnya.... tp invalid..

p.s nak letak Zulaikha sbb x nak nnti tetiba ada org nak letak nama anak diorang Ilya, nnti nama Ilya x rare dah... hahahahha

 
Blogger Siti Sarah Sophia said...

LOL Ilya LOL! Buat orang suspen je tau! Pernah makan kaki tak? T_T *sakit hati tapi dalam masa yang sama, gembira. Huhu...*

 

Post a Comment

Done read my entry? Wanna comment? My pleasure...