TRIPLE-S LINK STUFF TWITTER INSTAGRAM FACEBOOK FOLLOW BACK
Assalamualaikum!

Just a normal human name Siti Sarah Sophia #TRIPLE-S. Nothing much. Nothing special. 15. #SMKDJ #DJians #BLINKERS

Tagboard!


My Post


Thanks Bear

Photobucket
Layout Designer
♥gadis Prety
Others:



Sekali Lagi
Entry updated on Saturday, 2 November 2013
Entry got 0 comments | Fly to top :3

Hai. Ni nak cerita sikit fasal the end of September kat sekolah hari tu. Oh ya. Nina, saya harap awak baca. :)

Tahun lepas, Triple S pernah gaduh dengan sorang apek ni. Dah nama pun apek. Mestilah Cina. Masa masuk sekolah tahun lepas, Triple S dan berazam, tak nak gaduh-gaduh! Lagi-lagi, sekolah yang Triple S pergi ni, majoriitinya murid Cina. Bukan sekolah Cina, ek... Mana ada sekolah menengah Cina.

Last-last, azam tu tak tercapai. :3 Triple S TERgaduh jugqa... Apa boleh buat. Dah nak jadi. Macam ni ceritanya;

Masa tu bulan puasa. Pastu, on the way naik ke kelas kat tingkat 4 tu! (penat tahu tak!) Apek-apek ni boleh pula jalan lambat! Dahlah bulan puasa! Sabo jelah... Dahlah kitorang ni kelas pertama yang naik ke kelas sebab kitorang kelas pertama (benci masuk kelas tu). So, slowlah jadinya! Kawan Cina Triple S (perempuan) ni pun, dia kata, dia kesiankan murid-murid Islam sebab kitorang tengah puasa. Confirm penat! Entah macam mana, terkeluar pula jeritan 'merdu' Triple S! Huh! Triple S marah dan maki-maki ketua geng diorang tu. Lantaklah dia tu gangster ke apa ke. Nanti mati, masuk lubang kubur juga!

Dan tahun ni, kitorang gaduh lagi. Depan ibu Triple S! Terjerit-jerit kitorang dalam kelas tu! Malu? Tak sebab Triple S nak mempertahankan ibu Triple S. Sebabnya? Diorang berkurang ajar dengan ibu Triple S! Memang jenis tak hormat cikgu! Bukan ibu Triple S je. Semua cikgu juga! Eee! Geram betul!

Huh! Sebelum Triple S naik gila sebab ingat benda tu semua, Triple S undur diri dulu. Jumpa lagi di entri seterusnya! Ada banyak lagi Triple S nak post ni! Hehe...

Triple S

Post a Comment

Done read my entry? Wanna comment? My pleasure...