TRIPLE-S LINK STUFF TWITTER INSTAGRAM FACEBOOK FOLLOW BACK
Assalamualaikum!

Just a normal human name Siti Sarah Sophia #TRIPLE-S. Nothing much. Nothing special. 15. #SMKDJ #DJians #BLINKERS

Tagboard!


My Post


Thanks Bear

Photobucket
Layout Designer
♥gadis Prety
Others:



Raya 2013 @ Pasir Mas, Kelantan
Entry updated on Sunday, 1 September 2013
Entry got 0 comments | Fly to top :3

Kali ni, Triple S nak masukkan gambar time Triple S and beloved family beraya di Pasir Mas, Kelantan. Pasir Mas, ek... Bukan 'pasir emas'. Hehe... Sama kampung? Sep!

Hah, ni. Meh, nak cite sikit. Time adik-adik Triple S and our little cousins pergi beraya dari rumah ke rumah. Sampai ke satu rumah besar ni, *menurut adik Triple S* diorang bagi salam. Then, tuan rumah keluar. Dipendekkan cerita, diorang kena halau! Kejam, tak?! Hanya disebabkan diorang tak kenal tuan rumah tu, diorang kena halau! Grr... *geram*

Okey. Sorry. Ter'luah' perasaan lak. Hehe...
Nak gambar? Jangan risau. Triple S masukkan. Scroll ke bawah je, ek...


Adik bongsu Triple S, Muhammad Faíz Saifuddin.
Muka happy je di pagi raya. Tak sabar nak raya kot. Hikhik...

My beloved parents. :)


Ibu, Nenek dan Cik Su
Fa'iz dan Shamsiah *adik sepupu*

P/S: Shamsiah asyik pandang Fa'iz je! Terkejut kot sebab sebelum ni tak pakai songkok! Hehe...

Ayah, Ibu, Nenek, Cik Su dan Su E
Syahirah, Fa'iz dan Shamsiah


Cik Su
Shamsiah

P/S: Anak beranak! Hehe... Shamsiah kalau dapat tangkap gambar, on je! Kalau nak tengok gambar Shamsiah yang lain, InsyaAllah, di entri yang akan datang. :)

More pictures? Ni baru sikit jek... Tunggu di entri seterusnya ya! Banyak lagi gambar 'gila-gila', 'bengong-bengong', tah pape dan apa-apa ajelah! :P

Post a Comment

Done read my entry? Wanna comment? My pleasure...