TRIPLE-S LINK STUFF TWITTER INSTAGRAM FACEBOOK FOLLOW BACK
Assalamualaikum!

Just a normal human name Siti Sarah Sophia #TRIPLE-S. Nothing much. Nothing special. 15. #SMKDJ #DJians #BLINKERS

Tagboard!


My Post


Thanks Bear

Photobucket
Layout Designer
♥gadis Prety
Others:



Miss you, Nina Amiera...
Entry updated on Wednesday, 11 September 2013
Entry got 0 comments | Fly to top :3

Hai, Nina! Saya tahu, awak akan baca entry ni kan? Entry ni just for you tapi kalau yang lain-lain nak baca, dipersilakan. Tapi! Jangan gelak, kay!

Nina, sebelum awak nak pindah, saya tak ada rasa apa-apa. Okey, tipu! Adalah... sikit kot... Hehe... Then, bila dah hari Jumaat (your last day. Sepatutnya!) saya frusted jugalah sebab awak tak datang SKDJ. Saya yang 'warga asing' ni pula menyibuk!

Time balik tu, saya try tak nak nangis. Tapi, nangis gak! Haih! Memalukan! Ingat tak, saya pernah cite kat awak, kalau ada orang pujuk saya supaya tak nangis, saya akan lebih 'hujan'! Hah... Time tu, Fatin beria-ia pujuk saya! Sebab tulah makin 'hujan' saya dibuatnya.

Kita kenal, tahun lepaskan? Yela kot... Tapi rapat beberapa bulan sebelum awak pindah. Kan? Okey, sorry. Saya tak sure sebenarnya.

Haih... Actually, saya pelik betullah... Time primary school dulu, saya pun ada kawan yang pindah tahun sebelumnya dan tahun selepasnya, kitorang rapat. And tahun kitorang rapat tulah, dia kena pindah. Sama dengan kita. :3 Saya memang macam ni, ek? Siapa yang rapat dengan saya, jadi cam ni? :3
Forget it...

Saya harap sangat. Sangat-sangat! Walaupun kita dah berlainan sekolah, kita tetap rapat. Kay, dah nak 'hujan' dah ni! Sebab, kawan primary school saya dulu, dia dah macam lupakan saya. Dia dah tak nak layan saya. So, saya harap, kita tak macam tu, ek?
Awak tahu, saya suka kawan dengan awak! Awak almost the same dengan saya. *yeke...?*
Maksud saya, sama macam kita suka baca novel, tonton drama dan... entahlah...

Kita selalu share cite time kat sekolah. Saya rindu time tu. Flashback boleh tak? Huhu... :(
Kita cite pasal drama 'Kampung Girl', erm... apa lagi, ek? Entahlah... Dah tak boleh berfikir ni. Sedih... :(
Oh ya, kita 'cite' pasal blog. Kan? Okey. Aktiviti 'imbas kembali' saya ni, buat saya rasa nak nangis.

*sorry, Ilya. Saya cilok dari blog awak. Hehe...*
This is Nina.

And Nina, sorry... Saya tak de hadiah nak bagi kat awak. Tak tau nak hadiahkan apa. Otak: blank!

Apa-apa pun, sebelum saya menangis. (lagi. Kali keberapa tah. Oh ya. Hari Jumaat tu, balik rumah, tengok 'Kampung Girl'. Happy! Dah plan dalam kepala, hari Isnin nanti, nak 'cite' ngan awak. Then, teringat, awak dah pindah. Nangis lagi... -____-) Izinkan saya mengundur diri untuk tidur.

Bye! Assalamualaikum! Miss you, Nina! Okey, kena stop. Bibir dah tercemik-cemik ni. Huhu...
P/S: Jangan marah kalau saya buat entry just for you, banyak! Hehe... *kepala mula merancang sesuatu yang... entahlah... :P*

Triple S

Post a Comment

Done read my entry? Wanna comment? My pleasure...